Som productors de cítrics de la Valldigna, un bell vall situat al cor de València, en una zona privilegiada per al cultiu de la taronja. No és casualitat que portem més d'un segle cultivant les millors taronges.

Som petits productors, i estem segurs queel que realment importa és la qualitat del producte que vostè va a consumir, tant en taronges de cultiu ecològic com de cultiu convencional.

També creiem en que el natural és sempre el millor. Per això les nostres taronges no pateixen cap tipus de tractament amb productes químics després de la seva recol·lecció.

Volem eliminar els intermediaris per reduir el consum energètic i perquè el consumidor no pateixi innecessaris increments de cost. També volem fer arribar als consumidors els productes del camp, frescos i acabats de collir, sense minva de les seves propietats organolèptiques.

Per això les nostres taronges, un cop recollides de l'arbre, estaran a la seva taula en menys de 24 hores. En aquesta pàgina podrà veure on es troben ubicats els nostres camps de cultiu.

Si voleu visitar els camps on es cultiven les taronges que ha decidit adquirir, no ho dubti i contacti amb nosaltres, a través de la pàgina web. Estarem encantats de rebre la seva visita.

Vall