Pagament segur

Els pagaments podran realitzar-se de les següents maneres: PayPal, Transferència bancària o ingrés en compte i Pagament contra reemborsament.

PayPal

PayPal, Empresa pertanyent al grup eBay. Paypal és la forma més ràpida i segura de comprar per Internet, ja que podràs realitzar-les sense introduir a la botiga les teves dades bancàries o de la targeta.

És segur utilitzar PayPal?

PayPal protegeix la seva informació financera amb sistemes de seguretat i de prevenció de fraus líders del sector. Quan s'utilitza PayPal, la informació financera mai es comparteix amb el venedor. Un cop completat el pagament, se li enviarà el rebut de la transacció per correu electrònic.

Per realitzar els teus pagaments amb PayPal només hauràs de crear un compte amb ells prement ací.

Transferencia bancaria o ingres en compte

Podràs fer les teves compres a la nostra botiga fent una transferència o un ingrés en compte.

El termini per rebre la mercaderia serà sempre menor amb l'opció d'ingrés en compte, ja que la transferència triga diversos dies. Un cop efectuada la transferència o l'ingrés, si us plau envia'ns un email a info@naranjalandia.com per estar atents i enviar el teu demanat res més rebre el pagament.

Les dades per a la transferència bancària o ingrés en compte els trobaràs al realitzar la comanda.

Pago contra reembolso

Els pagaments realitzats d'aquesta manera tenen una despesa addicional del 5€ sobre el total de la comanda inclòs el transport.