Quan arribarà la meva comanda?

Per lliurar la teva compra i garantir la major frescor del producte, les comandes que es realitzin de Dilluns fins dimecres abans de les 15:00 arribaran en un termini màxim de 48 hores al seu domicili.

Les comandes que es realitzin a partir del Dimecres a les 15:00h fins Diumenge a les 15:00h, es confeccionaran de dilluns per lliurar-los de dimarts.

Puc retornar la meva comanda si alguna cosa no es correcta?

El nostre producte arribarà amb tota sumi frescor tu casa perquè gaudeixi al màxim de sobre propietats. Confiem tant en nostre producte i El nostre sistema de repartiment que estem segurs que Tot anirà sobre rodes. No obstant això, POTS exercici tus Drets de reclamacions i devolucions durante les 24 hores posteriors a la recepció de la comanda. Pots dirigir-te a la nostra secció de contacte per comunicar-nos qualsevol qüestió o suggeriment.

Què passa si en el moment del lliurament de la comanda no estic a casa?

No passa res, si estàs absent en el moment del lliurament, ens posarem en contacte amb tu i coordinarem de nou el lliurament quan estigues disponible sense cost cap.

Garantia de frescor

La garantia de la frescor en els nostres productes ve avalada per nostre sistema de treball. Una vegada que tu fas la comanda, nosaltres vam elaborar tu caixa amb productes recent collits, d'aquesta manera fem que el temps des que el producte es recollit de l'arbre fins que arribe a ta casa sigui el menor possible, mantenint intacta la frescor i les seves propietats.